Casadelmar - Specialisten på Bostad i Spanien på Costa del Sol - Solkusten

Söker du ett hem i Costa del Sol - Spanien?  Vi har ett av marknadens största utbud av hus och lägenheter till salu på Costa del Sol.  I vår databas hittar du tusentals bostäder i områden som Málaga, Marbella, Estepona, Nerja, Mijas, Elviria, Calahonda, Torremolinos, Vélez-Málaga, Rincón de la Victoria, Fuengirola, La Duquesa, Benahavís, Istán, Manilva, Casares, Benalmadena, Puerto Banus och Alhaurín el Grande.

Casadelmar - Specialisten på Bostad i Spanien på Costa del Sol - södra Spanien

Genom Casadelmar har Ni tillgång till det största urvalet av hus i Costa del Sol, både till nya projekt och till befintliga fastigheter. Vi kan även guida och hjälpa er då Ni vill bygga ert egna hus. Detta kommer ej att ådra några extra kostnader för er räkning och tack vare våra goda kontakter med våra leverantörer kan vi erbjuda er de lägsta priserna på marknaden i Costa del Sol.

Ta gärna en titt i vår databas och få ett första intryck om vad vi kan erbjuda er. Fyller Ni i vår sök formulär då kan vi påbörja sökandet direkt efter ert drömhus eller lägenhet. Så fort ni har sammanställt en bild av vad Ni söker efter eller om Ni redan har fått intresse för ett utav våra fastigheter, då är det dags att besöka fastigheten på plats via en visningsresa.

Sök i databasen - södra Spanien

Innan du börjar letar hus i Costa del Sol sök bland objekten i vår databas. Vi har tusentals objekt till salu - tomter, lägenheter, radhus och hus i södra Spanien på Solkusten. Casadelmar fastighet kombinerar erfarenhet, professionalism och en personlig strategi för att göra ditt spanska fastighet köp en lyckad och givande en. Vi arbetar också med en noga utvald panel av jurister som kommer att se till att den fastighet ni har valt inte har skulder, inteckningar eller olagligheter i samband med det. Köp bostad via oss.

Vår Taktik

1 Förberedelse
Första steget är att sammanställa Era önskemål och optioner: typ av fastighet, område, omgivning, faciliteter och så vidare. Utöver det kommer vi att ge Er råd gällande köp av hus i Spanien och allt som det innebär.

2 Visningsresa till Costa del Sol
Utifrån den information vi har erhållit ifrån Er kommer vi att arrangera en väl förberedd resa till Spanien.  Ni blir sedan visad de hus/lägenheter och nya projekt som svarar mot de önskemål Ni har framfört till oss. Vid tillfället kan även nödvändiga besök/möten göras, till exempel: till bank, jurister etc.

3 Köp av fastighet
Om Ni bestämmer er för att köpa fastighet i Spanien, så kan vi om så önskas, hjälpa er att komma i kontakt med våra samarbetspartners för att underlätta hela köpprocessen.

4 Full service
Vårt kontor i Spanien kan ge er goda råd gällande inredning, anskaffa material och övriga tjänster till exempel: hjälpa er med att lösa all sorts av små problem som kan uppkomma vid köp utav hus i Spanien och möjlig emigration.

Kontakt Oss

Bede om mere information >> 

 

Ron de Vries  Internationell konsult

  Ron de Vries
  Post ron@casadelmar.nl
  Telefon +34 952 830 378

  
 Adress:
 Calle Golondrinas, s/n
  29604 Carib Playa - Marbella
  Malaga - SPAIN

 

Disclaimer | Links
Casadelmar uses cookies. Click here for more information. Close
x