Malaga

Te koop Rijtjeshuis Malaga € 775.000,-

Ref.nr: AZUL777228
Pris: € 775.000,-

azul01-sibelius26-3.jpg

Te koop Rijtjeshuis Malaga € 775.000,-

Sovrum4
Bathrooms4
Tomtstorlek234m²
Pool%lng_Community%
Trädgård%lng_Community%
Ref.nr: AZUL777228
Pris: € 775.000,-

Mer information ›››
Te koop Rijtjeshuis Malaga € 775.000,-

SPEKTUELLT RÅDHUS I PARQUE CLAVERO MED HAVSIKT. Beläget i ett av de bästa bostadsområdena i Malaga Capital, bara några minuters promenad från stranden, ligger detta fantastiska hem i en privilegierad miljö, omgiven av natur framför en tallskog, magnifik skyddad grön lunga med otrolig utsikt över havet .

Det bör noteras att den är utrustad med alla typer av tjänster, såsom prestigefyllda skolor, subventionerade skolor, språkskolor, fritids- och restaurangområden, parker ... samt dess utmärkta kommunikation med resten av staden med kollektivtrafik och med motorväg A -7 i alla riktningar.

Det är en del av en vacker privat urbanisering, med trädgårdar och en gemensam pool. Fastigheten nås via en privat väg utan trafik, därför är det ett mycket tyst och ljudlöst område.

Huset består av cirka 234 m2 byggt, fördelat i ett rymligt oberoende vardagsrum med tillgång till en stor terrass med utsikt, ett fullt möblerat och utrustat fristående kök, en tvättstuga, en vacker entré, 3 dubbelrum med inbyggda garderober och 3 kompletta badrum. Huvudsovrummet var ursprungligen två rum, därav dess dimensioner och det rymliga omklädningsrummet som kan ses i fotografisk rapport. Detta stora rum har direkt tillgång till en vacker terrass för att njuta av de vackra solnedgångarna i staden Malaga.

På översta våningen kan vi hitta ett stort trippelrum med eleganta höga trätak med tillgång till en tredje terrass också med spektakulär utsikt över havet.

Fastigheten består av en källare med direkt tillgång till huset, där den förutom att ha ett stort garage för två fordon har ett mångsidigt rum, samt ett rymligt område för förvaring, avlastning, förråd ...

Utan tvekan är det ett utmärkt val i området med tanke på dess kvalitet / tjänster / synpunkter / prisförhållande.

Alternativ

Disclaimer | Links